Hallon.se <3 Pantaluren.se

Nu kan vi erbjuda 450kr rabatt hos Hallon – oavsett vilken telefon du skickar in. Eftersom vi redan(!) fått en del frågor kring detta redan så kommer här svaret på vad som verkar vara den vanligaste frågan…

Man får INTE mindre betalt för sin telefon än innan – man får erbjudandet utöver den summa man fick (och får) till sitt bankkonto.

Vad är det här för rabatt då?

Först och främst, Hallon är 3′s systeroperatör – precis som Tele 2 har Comviq och Telia Halebop. Hallon (och de andra för den delen) erbjuder lite lägre priser mot att det inte finns några fysiska butiker mm – lite som internetbankernas tvillingar i telekombranchen.

Hallon & Pantaluren

Åter till erbjudandet. Om man lägger en beställning hos Pantaluren så får man en rabattlänk av Hallon på deras Stor Abonnemang. Detta kostar vanligtvis 249kr / mån och nu får man det för 99 kr / mån i tre månader. Ingen bindningstid och ingen uppsägningstid. No strings attached. Inte så tokigt om man är på jakt efter en ny operatör.

Är du ledsen för att du var kund för ett litet tag sedan när man ännu inte fick detta? I så fall – maila oss på support@pantaluren.se så kanske vi kan reda ut det. :)